Beléd szeretett kiszemelted? Ez a viselkedés leplezi le





Néha furcsának találod? Talán nála ez a módja annak, hogy kimutassa, odáig van érted! Összegyűjtöttük, hogy melyik csillagjegy mire hajlamos, ha elcsavarták a fejét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.01.14.
érzelemkifejezés

Minden csillagjegynek megvannak a sajátos jegyei, amelyek csak rá jellemzőek – pozitívak és negatívak egyaránt. Ha nem jutsz dűlőre azzal kapcsolatban, hogy a kiszemelt férfi mit is érez irántad, jól figyelj, segítünk megfejteni a viselkedését!

Fotó: Shutterstock

A Kos férfi idővel és anyagias dolgokkal is kifejezi szeretetét. Ha te extra figyelmet kapsz tőle, akkor biztos, hogy elcsavartad a fejét. Minden ok nélkül meglep egy csokor virággal? A neked küldött üzenetből érezhető a törődés és ragaszkodás? Nyert ügyed van!

Egy Bika nem halmoz el senkit ajándékokkal, érzéseit inkább osztatlan figyelemmel és aktív hallgatással fejezi ki. Eltarthat egy ideig, amíg ő maga rájön, mit érez irántad, de ha végre megtörténik a beismerés, a vonzalom csak még intenzívebbé válik.

Az Ikrek pasi a szavak embere, egyedi verssel vagy inspiráló üzenetekkel lopja el a szíved. Szeret kommunikálni, de ha igazán megragadtad a figyelmét, akkor úgy érzi, hogy a lelki társává váltál.

A Rák számára a család az elsődleges, ezért ha bemutat a szüleinek, akkor komolyan gondolja a kapcsolatot. Minél jobb benyomást keltesz rokonaiban, annál valószínűbb, hogy veled képzeli el a jövőt.

Az Oroszlán férfi rendkívül kreatív, mindig azon lesz, hogy randit vagy nyaralást szervezzen. Mivel fontos számára a szépség és a jó megjelenés, ha tetszel neki, ruhákkal fog elhalmozni. Azt szeretné, ha mindketten jól néznétek ki.

A Szűz férfi imád dicsérni, ezért bókokkal varázsolja szebbé kiszemeltje mindennapjait, és támogatja szerelme karriercéljait is. Mindent megtesz annak érdekében, hogy az álmaid valósággá váljanak.

Egy Mérleg férfi tekintetéből már leszűrhető a ragaszkodás. Számára az a legfontosabb, hogy erős kötelék alakuljon ki köztetek, ezért a viselkedése elbűvölő, udvarias, elmegy érted a világ végére is.

Ha egy Skorpió kiszemel magának, lehet, hogy úgy tesz, mintha nem is érdekelnéd. Inkább a telefonjába bújik, minthogy rád pillantson, de amikor már biztos benne, hogy mit akar, akkor megpróbál többet foglalkozni veled. Fokozatosan tisztázza majd az érzelmeit!

A Nyilas férfi hajlamos gyorsan beleesni valakibe, de ilyen hamar rá is un egy kapcsolatra. Ha sikerül lekötnöd a figyelmét, akkor barátságos lesz és vidám, közös kirándulásokat szervez. Neki nem lenne gond egyedül utazni, szóval ha magával visz, az nagyon jó jel!

A Bak pasi feláldozza személyes kényelmét, hogy veled lehessen. Ha szerelmes, felajánlja, hogy elkísér orvoshoz, kimutatja a törődést. Nem irtózik a munkától, ezért ne lepődj meg, ha az otthonodban is megjavít ezt-azt.

Egy Vízöntő akkor szerelmes igazán, ha folyton valamilyen kreatív, váratlan dologgal lep meg. Kipróbálna veled egy új ételt, netán kedve támadt a vízibiciklizéshez? Egyértelműen veled akar lenni, ezért kacérkodik.

A Halak férfi rendkívül intuitív, egyből tudja, hogy mire van szükséged. Tőle azokat az ajándékokat fogod megkapni, amelyekre már régóta vágytál. Egyfajta álmodozóval van dolgod.





Ezeket olvastad már?
10 éve egyfolytában menekül István - már a britek is keresik a rafkós magyar bűnözőt

10 éve egyfolytában menekül István - már a britek is keresik a rafkós magyar bűnözőt

Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Pofátlanság: kapucnis tolvajok lopják a májusfákat Nyíregyházán

Fontos bejelentést tett a BKK, ez most mindenkit érint

Fontos bejelentést tett a BKK, ez most mindenkit érint

Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Rejtélyes tragédia: trafóházban rázta halálra az áram Pétert

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás